• NATURAL SRL este o societate cu capital integral privat, domeniul de activitate principal fiind productia si comercializarea produselor de cofetarie-patiserie ambalate.
  • MOTTO-UL NOSTRU: "Prajiturile tale de acasa", aceasta exprimand intentia de a face produse cat mai aproape de traditia si gustul romanesc.
  • COMPANIE RECUNOSCUTA LA NIVEL NATIONAL: Pe raza judetului Olt suntem singura companie de productie pe segmentul produselor de cofetarie-patiserie cu traditie, recunoscuta la nivel national pentru calitatea, modul de prezentare si capacitatea de productie.
  • CAPACITATE DE PRODUCTIE: Functionand intr-un spatiu de productie de 2000mp si cu un numar de 160 de angajati, putem produce intre 5-7 tone/zi asigurand cantitatile necesare atunci cand sunt cereri mari pe piata, depozitarea si distributia avand mijloacele necesare desfasurarii acestor activitati.
  • DISTRIBUTIE NATIONALA: Comercializarea in spatii proprii ne-a creat un atu suplimentar in alegerea gustului, formei si prezentarii. Retetele traditionale romanesti (peste 50 de sortimente) stau la baza tuturor produselor noastre. Reteaua de distributie este la nivel national cuprinzand 60% din teritoriul Romaniei si permite o extindere conforma cu capacitatea de productie.