Natural este o companie axata pe performanta. Fiecare segment al companiei este condus de manageri care se implica activ in cele mai amanuntite detalii privind dezvoltarea sistemelor de eficienta la toate nivelurile organizatiei. In centrul filosofiei noastre se afla clientul alaturi de conceptul produsului perfect. Pentru a putea livra in piata produse de o calitate ireprosabila investim in tehnologie si pregatire profesionala. Sistemele interne de control a calitatii sunt atent dezvoltate si permanent urmarite, scopul fiind un client multumit.
O companie care se axeaza pe productie stie ca logista nu poate sa fie un punct nevralgic. Pentru a livra intotdeauna in timp si in cantitatile contractate, echipele noastre de logistica trebuie sa fie precise ca un ceas elvetian. Principalii nostri distribuitori, companii nationale si multinationale, apreciaza consecventa cu care livram punctual comenzile transmise.
Echipele de vanzari sunt active permanent in piata pentru a lua pulsul vanzarilor direct de la raft. Preiau comenzile si dezvolta programe de marketing si promotii alaturi de revanzatori. Pregatirea echipei noastre de vanzari si viteza de reactie sunt premium.
Suntem in permanenta crestere si avem intotdeauna loc in echipa pentru cei care isi doresc o cariera de succes. Daca aveti vointa, putere de munca si sunteti pregatiti sa va implicati 100% in ceea ce faceti, sunteti la un pas de locul in echipa Natural. Va regasiti in aceste randuri? Va rugam sa ne trimiteti un CV cu o scrisoare de intentie pe adresa de email: office.natural@popind.ro.
Echipa Natural.
echipa natural
FLORIN MARCU
Telefon: 0747 - 118.825
Email: bucuresti.vanzari@prajituri-accasa.ro
DAN MARCU
Telefon: 0754 - 028.500 / 0754 - 028.550
Email: sud.vanzari@prajituri-accasa.ro
BOGDAN ONICIUC
Telefon: 0752 - 303.982
Email: nord.vanzari@prajituri-accasa.ro
CRISTINA SZABO
Telefon: 0747 - 118.823 / 0752 - 605.954
Email: vest.vanzari@prajituri-accasa.ro
ARISTIDE PAUNA - DIRECTOR TEHNIC
Telefon: 0754 - 028.506
Email: tehnic.natural@popind.ro